ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων σε αριθμούς

Για άλλη μια χρονιά η Λευκωσία ζει σε γιορτινούς ρυθμούς

Wiz Guide

Για άλλη μια χρονιά η Λευκωσία ζει σε γιορτινούς ρυθμούς, με τον κόσμο να απολαμβάνει την πόλη από ύψος 45 μέτρων, πάνω στον γιγάντιο τροχό.

Μια ολόκληρη πόλη, μια παραμυθούπολη, είναι στημένη μέσα στην Τάφρο, προσφέροντας καθημερινά την ευκαιρία σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους να ζήσουν μια ωραία εμπειρία αυτή την περίοδο.

Την Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2022 παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Love Fm 100.7

Ας δούμε παρακάτω ορισμένους από τους αριθμούς που σχετίζονται με την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων.

Ο γιγάντιος Τροχός έχει ύψος 45 μέτρα, προσφέροντας μια υπέροχη θέα της Λευκωσίας από (πολύ) ψηλά.

Το F1 Booster θα σε εκτινάξει με ταχύτητα που αγγίζει τα 100 km/h, και σε ύψος 42 μέτρων πάνω από το έδαφος.

Τα Παιχνίδια / Rides στη Λευκωσία είναι συνολικά 11, ενώ κάποια από αυτά είναι ιδανικά για παιδιά ηλικίας από ενός έτους και άνω (όπως για παράδειγμα το Καρουζέλ).

Στο Food Tent θα βρείτε καμιά δεκαριά επιλογές σε φαγητό, αλλά και αρκετές επιλογές σε καφέδες, ροφήματα, χυμούς, ποτά κλπ.

Στη Λευκωσία θα λειτουργεί για 52 ολόκληρες μέρες. Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ενώ θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 15.00 ως τις 23.00 τις καθημερινές, από τις 14.00 ως τις 23.00 το Σάββατο και από τις 11.00 ως τις 23.00 τις Κυριακές.

*Εκτός από τη Λευκωσία, τα γιορτινά της φέτος έχει φορέσει και η Λάρνακα, υποδεχόμενη για πρώτη φορά την Παραμυθούπολη, με εντυπωσιακά παιχνίδια και με τη μεγάλη ρόδα να δίνει μια αλλιώτικη νότα. Η Παραμυθούπολη Λάρνακας, στην Πλατεία Ευρώπης, επίσης θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.


Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, EKO Cyprus, Ζελεδάκια Moller’s, Χυμοί Fontana, Carlsberg 0%, Coca-Cola HBC Κύπρου, Φούρνοι Ζορπάς, έτοιμος παγωμένος καφές El cafe, γαριδάκια GIANTS, Πάρκο Παλιάτσο, Βάσσος Ψαρολίμανο
Χορηγός επικοινωνίας: Love Fm 100.7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Έξοδος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση