ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κανονικά το Epic Street Fest

Μπόρα είναι και πέρασε…

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Street Fest θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η Epic σας προσκαλεί να κάνετε την βόλτα σας και να περάσετε όμορφα αυτή την φθινοπωρινή βραδιά.

Το Food hall που έχει στηθεί σας περιμένει να δοκιμάσετε τα λαχταριστά φαγητά και τα απολαυστικά Cocktails και μπίρες. Στην εκδήλωση ως γνωστόν συμμετέχουν: Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίππου. Τα καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ χώροι εστίασης και μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Την μουσική επένδυση του steerfest ανέλαβαν οι κορυφαίοι DJs του νησιού από τον Deejay Radio, Anthony 642, DJ COXY, DJ Leandro, DJ Blanco Mario και Pueblo Franco.

Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων.
Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας.

Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, βάσει του πρωτόκολλου του Υπουργείου Υγείας. #epicstreetfest

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση