ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

M.S.G. Tradelink: Δημιουργικότητα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και την τουριστική βιομηχανία

Ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο και τη διανομή επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού, αντιπροσωπεύοντας διεθνείς εταιρείες παραγωγής επώνυμων προϊόντων

Δελτίο Τύπου

Η αγορά του σωστού εξοπλισμού HORECA αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, εστιατόριο ή επιχείρηση τροφοδοσίας, καθώς διευκολύνει τις λειτουργίες της επιχείρησης και βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της, με σκοπό να ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η M.S.G. Tradelink Ltd είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 από τους Μάριο και Τζένη Γεωργίου, με όραμα να καλύψει τις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας προσφέροντας δημιουργικές, ευέλικτες, λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις στον χώρο της εστίασης.

Ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο και τη διανομή επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού, αντιπροσωπεύοντας διεθνείς εταιρείες παραγωγής επώνυμων προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων της συμπεριλαμβάνει επιτραπέζια είδη όπως πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, σκεύη κουζίνας, εξοπλισμό μπουφέ και μπαρ, πλήρη συλλογή ξενοδοχειακού ιματισμού, καλλυντικά και αξεσουάρ δωματίου και μπάνιου, στρώματα, επαγγελματικές στολές προσωπικού, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για επιχειρήσεις στον τομέα εστίασης, τρόλεϊ για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου και άλλες μικρές ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και προϊόντα υγιεινής και προστασίας.

Με εμπειρία άνω των 30 ετών και βασιζόμενη στις αξίες «Ποιότητα», «Εξυπηρέτηση», «Αξιοπιστία» και «Καινοτομία», η M.S.G. Tradelink είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές της κυπριακής βιομηχανίας φιλοξενίας, καθώς και κύριος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε αρκετές εκθέσεις που σχετίζονται με τον κλάδο της φιλοξενίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και στόχος της είναι να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη σειρά από υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης στον ξενοδοχειακό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρείται ως «ο απόλυτος προορισμός εξοπλισμού HORECA» (the Ultimate HORECA Equipment Destination), καθώς παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων για κάθε επιχείρηση HORECA.

Έχοντας αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όπως την οικονομική κρίση του 2013 και τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19, η M.S.G. Tradelink συνεχίζει να εξελίσσεται με επαγγελματισμό και σταθερότητα επεκτείνοντας την γκάμα των προϊόντων της και παρέχοντας έξυπνες, καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις στους πελάτες της, με σκοπό να τους βοηθήσει να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζονται και να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση κρύβονται άνθρωποι με πίστη στο όραμά τους, είναι αφοσιωμένοι στους στόχους τους, κατανοούν τους οποιουσδήποτε κινδύνους και ξέρουν πώς να ελίσσονται και να αντιμετωπίζουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες ως ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης και δεν διστάζουν να ακολουθήσουν μια στρατηγική αναδιοργάνωσης αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο. Επίσης, έχουν ως αρχή τους πάνω απ’ όλα τη φροντίδα, τη στήριξη και την εξέλιξη των ανθρώπων τους, τόσο των υπαλλήλων όσο και των πελατών τους.

Η ομάδα της M.S.G. Tradelink διαθέτοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσεγγίζει με πίστη, προσήλωση, πειθαρχία και δημιουργικότητα όχι μόνο τον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και την τουριστική βιομηχανία, η οποία αποτελεί στυλοβάτη της κυπριακής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση