ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεζέδες, παγωμένη μπύρα και ταινία

Το θερινό σινεμά είναι μια διαχρονικά ενδιαφέρουσα πρόταση για δροσερή έξοδο στην πόλη τα βράδια του καλοκαιριού. Ιδίως αν προσθέσεις ταβερνάκι, μεζέδες και παγωμένη μπύρα πριν ή μετά την ταινία

Wiz Guide

Το θερινό σινεμά είναι μια διαχρονικά ενδιαφέρουσα πρόταση για δροσερή έξοδο στην πόλη τα βράδια του καλοκαιριού. Ιδίως αν προσθέσεις ταβερνάκι, μεζέδες και παγωμένη μπύρα πριν ή μετά την ταινία.

Μπορεί στην Λευκωσία να μην έχουμε πάρα πολλές εναλλακτικές για θερινό σινεμά, εντούτοις ο κινηματογράφος Κωντάντια στην Παλουριώτισσα μας φτάνει και μας περισσεύει μιας και κάθε χρόνο μας υποδέχεται με πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές ταινιών οι οποίες αλλάζουν σε καθημερινή βάση από Τετάρτη μέχρι Κυριακή. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε την ταινία που σας ενδιαφέρει εδώ και να κλείσετε τραπέζι σε ένα από τα μαγαζιά που βρίσκονται κοντά στο σινεμά.

Τσιπουράκι Μεζεδάκι

Μερακλήδικος και ατμοσφαιρικός χώρος για τσιπουράκι, ουζάκι και κρασί. Μικρό μενού με τσιμπηματάκια που θυμίζουν Ελλάδα και ταιριάζουν με το ποτό, επιλεγμένα γλυκά, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Κάθε Κυριακή είναι αφιερωμένη σε διαφορετική πόλη και κουζίνα της Ελλάδας. Αγαπά τη ζωντανή, ελληνική μουσική.

Δ-Σ 19.00-01.00

Σ-Κ 12.30-16.00

 

Δείτε τα μαγαζιά στο Wiz

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση