ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση διοργανώνει το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση 2022»

Η πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή Λεμεσού, θα βάλει τα γιορτινά της από τις 9 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Τη μαγεία των Χριστουγέννων φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση διοργανώνοντας το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση 2022».

Η πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή Λεμεσού, θα βάλει τα γιορτινά της από τις 9 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου και θα σας περιμένει για ένα τριήμερο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Άγιος Βασίλης με δώρα για τα παιδιά, παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, face painting, λαχνοί με πλούσια δώρα, σπιτάκια με φαγητά, γλυκά και ποτά για όλα τα γούστα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χοροί, τραγούδια, standup comedy, είναι μερικά από αυτά που θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό.

Για το κλείσιμο του τριημέρου, στις 11 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Προπώληση εισιτηρίων από το Ticket hour και όλα τα καταστήματα ACS. Τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία: προπώληση €12 για ενήλικες, €8 για μαθητές και στην είσοδο €15 για ενήλικες €10 για μαθητές, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.  

Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης δίνει στο χωριό φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη χαρά των εορτών με την αγάπη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ως εκ τούτου, μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» ο οποίος στηρίζει τα πρόωρα μωρά και τις οικογένειες τους.

Σας περιμένουμε !

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100,7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση