ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι καρναβαλίστικες παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής

Προτείνουμε όλες τις εναπομείνασες παρελάσεις

Wiz Guide

Η Κύπρος ζει φουλ σε ρυθμούς καρναβαλιού κι εμείς προτείνουμε όλες τις εναπομείνασες παρελάσεις (για το ΣΚ 25 & 26 Φεβρουαρίου) στις οποίες μπορείτε να είτε να λάβετε μέρος είτε απλώς να τις παρακολουθήσετε!

Παφίτικο Καρναβάλι, 25/2

Η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση αρμάτων και ομάδων θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα Διγενή, στις 15.00. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 14.30, οι Κανταδόροι του Μουσικού Ομίλου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σωτήρη Καραγιώργη, θα εμπλουτίσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες και τραγούδια. Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου και η δημοσιογράφος B. J. Brown. Ακόμη, από την Πλατεία Κένεντυ θα μεταδίδεται ζωντανά η Παρέλαση, ενώ με το πέρας της θα ακολουθήσει γλέντι με όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο.

Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση Παραλιμνίου, 25/2

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, παραμονή της Καρναβαλίστικης Παρέλασης, στις 20.00, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη, πλέον, Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου. Η παρέλαση ξεκινά από την οδό Γρίβα Διγενή (παλιό ταχυδρομείο) και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου εκεί θα στηθεί ένα πάρτι με μουσική και διασκέδαση.

Καρναβάλι Αμμοχώστου, 26/2

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου κορυφώνονται με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση η οποία επιστρέφει και πάλι μετά από δύο χρόνια απουσίας. Θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 14.00, ξεκινώντας από τον προαύλιο χώρο του Β’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου. Θα κινηθεί μέσω της λεωφόρου Πρωταρά και θα καταλήξει στο τέρμα της πλατείας Αγίου Γεωργίου. Εκατοντάδες καρναβαλιστές με πεζοπόρες ομάδες και άρματα θα συμμετάσχουν και πάλι στο πιο διασκεδαστικό και φιλόξενο καρναβάλι που φιλοξενεί η επαρχία Αμμοχώστου με οικοδεσπότη τον Δήμο Παραλιμνίου.

Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση Λεμεσού, 26/2

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 13.00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ -με σημείο εκκίνησης τον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και κατάληξη στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways). Της παρέλασης θα προηγηθούν η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, οι Κανταδόροι, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού. Επικεφαλής της παρέλασης θα είναι ο «Βασιλιάς της Φλόγας» του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και η συνοδεία του, με άρματα και ομάδες πεζών, ενώ η παρέλαση θα εμπλουτίζεται από τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Λεμεσού. Την ίδια μέρα, στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί ο Υπαίθριος Καρναβαλίστικος Χορός, στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού. Εκεί θα αποχαιρετήσουμε το Λεμεσιανό Καρναβάλι με έναν πανηγυρικό υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό, μασκαρεμένους και μουσική με το συγκρότημα Los Carnavalos. Ένα απόλυτα καρναβαλίστικο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλα τα στυλ της καθιερωμένης πλέον από το Λεμεσιανό Καρναβάλι χορευτικής μουσικής, που απαιτεί το καρναβαλίστικο ξεφάντωμα. Θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα με DJ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, με βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση