ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα εκδηλώσεων “UNIC Christmas Spirit”

Εκατοντάδες επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για μια εορταστική εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητες

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις "UNIC Christmas Spirit", που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την εβδομάδα 1-7 Δεκεμβρίου.

Την πανεπιστημιούπολη επισκέφθηκαν εκατοντάδες φοιτητές και φοιτήτριες, μέλη του διοικητικού και ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου, αλλά και μέλη της ευρύτερης κοινότητας με τις οικογένειές τους.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους δέκα μέτρων, που κοσμεί τους χώρους του Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ανοικτό αμφιθέατρο, όπου πλήθος κόσμου τραγούδησε και χόρεψε στους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Τις επόμενες ημέρες, η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ντύθηκε ακόμα πιο γιορτινά, φιλοξενώντας ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με υπαίθρια αγορά, όπου πωλούνταν χειροποίητες και άλλες δημιουργίες, όπως κεριά, χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, δώρα και γλυκά, αλλά και street food.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό οι επισκέπτες απόλαυσαν σειρά από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως θεατρικά δρώμενα, εξιστόρηση παραμυθιών, μουσικές παραστάσεις, Photo Booth με τον Άγιο Βασίλη και τα μικρά του ξωτικά, φουσκωτό κάστρο, face painting και άλλα.

Το γιορτινό κλίμα των εκδηλώσεων συμπλήρωσαν χριστουγεννιάτικες ταινίες, οι οποίες προβλήθηκαν στο εσωτερικό, προσφάτως ανακαινισμένο αμφιθέατρο του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τις ταινίες παρακολούθησαν δωρεάν δεκάδες μέλη της κοινότητας και φίλοι του Πανεπιστημίου.

Η σειρά των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με το χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό LOFT Restaurant & Bar στον 12ο όροφο των φοιτητικών εστιών SIX Residence του Πανεπιστημίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση