ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρεις γιορτινές συναυλίες στη Μακαρίου

Στις 15, 22, 29 Δεκεμβρίου ανοικτά xmas parties!

Δελτίο Τύπου

Δυναμικό άνοιγμα του XMAS MARKET πραγματοποιείται στη λαμπερή λεωφόρο Μακαρίου στις 15 Δεκεμβρίου, με τη δημοφιλή μπάντα PROSPECTUS. Το απόγευμα στις 6 μ.μ. οι PROSPECTUS θα ανοίξουν την μεγάλη 15ημερη χριστουγεννιάτικη γιορτή και την πιο πλούσια αγορά της πρωτεύουσας, με τις ροκιές που μόνο εκείνοι ξέρουν να παίζουν.

Δυνατό ελληνικό ροκ, σπουδαία τραγούδια που γράφουν στις καρδιές μας, σε μια λεωφόρο Μακαρίου ολόφωτη και στολισμένη, με γιορτινές βιτρίνες και κλίμα χριστουγεννιάτικο!

Θα αποχαιρετίσουμε το 2023 με μια σπουδαία συναυλία, δώρο από την ομορφότερη αγορά της πρωτεύουσας, με ελεύθερη είσοδο και απίστευτη διασκέδαση!

Η καρδιά της Λευκωσίας ροκάρει στις 15/12/2023, στις 18:00.

Παρασκευή 22 με Θαλασσινό

Μαζί του η Κατερίνα Παράσχου και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

Ο μελωδικότατος συνθέτης και ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός κουβαλά μαζί του τα δώρα του Δεκέμβρη και τις ευχές της αγάπης, με μια συναυλία από γιορτινά και διαλεγμένα τραγούδια. Ο Θαλασσινός που έγραψε ένα ολόκληρο δίσκο με τραγούδια για το Καλεντάρι, τραγουδά για του Δεκέμβρη τη δόξα: Στολίζω δέντρο με τα χιόνια του Χριστού, τραπέζι στρώνω με τα δώρα του χειμώνα/Εσύ το φως ενός ορίζοντα κλειστού που το φορώ του ταξιδιού μου αρραβώνα.

Μαζί του τραγουδούν η υπέροχη Κατερίνα Παράσχου και ο εξαίρετος Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 6 το βράδυ στη Μακαρίου σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Παρασκευή 29, Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας

Πάει ο παλιός ο χρόνος, με τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας που έρχονται μαζί με τον Χιονάνθρωπο τους, φέρνοντας μια γεύση από το αγαπημένο μιούζικαλ που αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Ελάτε στην λαμπερή λεωφόρο Μακαρίου να ακούσετε τα υπέροχα τραγούδια για τον Χιονάνθρωπο του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας!

Μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη εμπειρία από τα παιδιά με τις υπέροχες φωνές!

Έλα να δεις στη Μακαρίου τ' όνειρό σου
σαν παραμύθι να περνάει ο καιρός σου!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:00 για να πάει ο Παλιός ο Χρόνος στο καλό!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση