Το βράδυ το degustation μενού θα είναι ο πρωταγωνιστής
Kathimerini.com.cy
Fine dining εστιατόριο με πρωτότυπη κουζίνα βασισμένη από τη ροή της ιστορίας την ιστορία της Κύπρου που ξεκινά από τη λίθινη εποχή αλλά και στη γαστρονομική μας κληρονομιά, με προσέγγιση υψηλών προδιαγραφών.
Το εστιατόριο ῥοῦς είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ έχοντας à la carte μενού τα μεσημέρια ενώ το βράδυ το degustation μενού θα είναι ο πρωταγωνιστής. Must try επιλογή ραβιόλα γεμιστή με κοτόπουλο, σάλτσα χαλούμι και τρούφα. ΤΡΙ-ΣΑΒ 19.00-24.00.
Δείτε τo «Gingertale & Co» στον οδηγό Wiz
Δείτε περισσότερα εστιατόρια στον οδηγό Wiz