ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σήμερα το EPIC STREET FEST στην Χριστουγεννιάτικη οδό Στασικράτους

Το φεστιβάλ στηρίζουν οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας και είναι κάτω από την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήμερα η οδός Στασικράτους υποδέχεται το EPIC STREET FEST από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα και σας υπόσχεται μια Χριστουγεννιάτική όμορφη βραδιά με ανεβαστική μουσική, λαχταριστό φαγητό και ωραία Cocktails.

Σημαντικό Highlight της βραδιάς είναι ότι τo management team της EPIC και το management team της SppMedia ενώνουν δυνάμεις, βάζουν τις ποδιές τους, ανάβουν γκάζια και μαγειρεύουν για εσάς λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλού ΝΕΦΕΛΗ με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για το πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας αφού η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στο Epic Street Fest θα μπορεί να δοκιμάσετε:

Λαχταριστό Street Food από Garrisons Grill, Serial Griller, Por Favor, Street Sins, Mochi Mochi και Quattrino.Cocktailς από: Old Souls, Zonkey, 7 Monkeys, Baronymous και δροσιστικές μπύρες Carlsberg και ΛΕΩΝ.

Και φυσικά να ακούσετε την καλύτερη μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού, του Deejay Radio.Την αρχή 18:00 – 20:00 κάνει ο DJ ZAON, 20:00 – 21:00 ο PUEBLO FRANCO, 21:00 – 22:30 ο DJ COXY και ο ANTHONY 642, ενώ την βραδιά θα κλείσει 22:30 – 24:00 ο African Stevenson!

Το Epic Street Fest στηρίζουν οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας και είναι κάτω από την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.
Διοργανωτές Epic και SPP MEDIA.

Εpic Street Fest Nicosia. Be there!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση