Kathimerini.com.cy
Σε ένα πεζοδρόμιο στο Καϊμακλί, ο Αγγλο-Κύπριος ιδιοκτήτης στήνει μπροστά από το μαγαζί του τρεις πάγκους και κάνα δυο ψηλά τραπεζάκια και, υπό το φως των λαμπτήρων του δρόμου, σκορπάει απλόχερα στους λιγοστούς θαμώνες την κατεξοχήν comfort αίσθηση του Texas BBQ.
Τα κρέατα σιγοψήνονται για ώρες σε ειδικό φούρνο καπνίσματος και καπνίζονται με ξύλα χαρουπιάς ή λεμονιάς.
Στη μεγάλη γκάμα της κρεατοφαγίας συγκαταλέγονται beef brisket (prime cut από το κάτω μέρος του στήθους του ζώου) και παϊδάκια από πιστοποιημένο Αυστραλιανό βοδινό, «τραβηγμένο» χοιρινό και κοτόπουλο, διαλεγμένα από ντόπιους παραγωγούς και λουκάνικα που φτιάχνουν οι ίδιοι και προσφέρονται σε μεγάλους δίσκους των δυο ή τεσσάρων ατόμων, σε μερίδες ή σε ψωμάκια.
ΤΕΤ-ΣΑΒ 07.00-23.00
Δείτε το «Smokey Dee’s» στον οδηγό Wiz
Δείτε περισσότερα εστιατόρια στον οδηγό Wiz