ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Πινδάρου και στα πέριξ για φαγητό, ποτό και καφέ

Δέκα δυνατά μαγαζιά καθιστούν την οδό Πινδάρου στη Λευκωσία ως έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους στην πρωτεύουσα για έξοδο μετά φαγητού και ποτού

Wiz Guide

Δέκα δυνατά μαγαζιά καθιστούν την οδό Πινδάρου στη Λευκωσία ως έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους στην πρωτεύουσα για έξοδο μετά φαγητού και ποτού.

Μπέμπα 

Όλη η mainstream σκηνή της πόλης από δικηγόρους μέχρι πολιτικούς και πιάτα από μια συναισθηματική μεσογειακή κουζίνα με καθαρές γεύσεις, επιλεγμένες πρώτες ύλες και αυθεντικά κυπριακά προϊόντα. Μαγειρευτά ημέρας, χειροποίητες ραβιόλες, ισορροπημένο κριθαρότο με γαρίδες και μπούκοβο, καλοψημένο φιλέτο λαβράκι με αλμυρίκια, κασερόπιττα στον ξυλόφουρνο που ξυπνά μνήμες. Λιτή, καλοδιαλεγμένη κάβα και με κυπριακές ετικέτες, σπιρτόζικο σέρβις ακόμη και κάτω από πίεση. Από τα εστιατόρια με χαρακτήρα, το καλοκαίρι στη μεγάλη αυλή όλα θυμίζουν ασπρόμαυρη ταινία.

ΔΕΥ-ΣΑΒ 12.30-15.30, 19.30-23.00

Nomad Bread & Coffee

Το artisan bakery της Πινδάρου έφερε στην Πρωτεύουσα μια πολύ επιτυχημένη συνταγή από τη Λεμεσό. Σε μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές της πόλης λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια έχουν λειτουργήσει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις εστίασης, προσγειώθηκε το Nomad Bread & Coffee, προσφέροντας καφέ, αρτοποιήματα, γλυκά, ψωμί, ακόμα και πρόγευμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα σπουδαία γλυκά του Nomad υπογράφει ο pastry chef Μιχάλης Καλοπέσας!

Δ-ΠΑΡ 07.00-19.00 & 08.00-19.00
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση