ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα τέσσερα νέα εστιατόρια που ανοίγουν στην Κύπρο

Όλες τις πληροφορίες σε σχέση με τέσσερα εστιατόρια που θα λειτουργήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα

Wiz Guide

Πάντα, αυτή την περίοδο, κοντά στο Πάσχα και πριν το καλοκαίρι, την επιλέγουν αρκετοί νέοι χώροι εστίασης είτε για να κάνουν opening είτε για να ανακοινώνουν την άφιξή τους.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σε σχέση με τέσσερα εστιατόρια που θα λειτουργήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές μας για έξοδο.

Ιταλικό στο Four Seasons, στη Λεμεσό, με υπογραφή Μποτρίνι

Ο Ελληνοϊταλός, βραβευμένος με αστέρι Michelin chef, Έκτορας Μποτρίνι, ετοιμάζεται να αποτυπώσει την έμπνευση, την εμπειρία, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του σ’ ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, που θα αποτελέσει σύντομα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Λεμεσό.

Πρόκειται όπως μαθαίνουμε για ένα cozy και φινετσάτο εστιατόριο, σε casual comfort εκδοχή. Γεύσεις και αρώματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας, δοσμένα με μια μοντέρνα προσέγγιση που δεν εγκλωβίζει τη φαντασία. Τη φιλοσοφία του νέου ιταλικού εστιατορίου του Four Seasons θα συνθέτουν η άψογη εξυπηρέτηση και η έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως και σε όλα τα γαστρονομικά πρότζεκτ του ξενοδοχείου.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει ένα μενού-ωδή στην καθαρότητα των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, την εποχικότητα και την ποιότητα των υλικών. Αλλαντικά και antipasti κορυφαίας ποιότητας από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα του εστιατορίου και εκλεκτά κρεατικά ψημένα αριστοτεχνικά σε φούρνο Josper. Τη γευστική εμπειρία θα συμπληρώνουν κρασιά από όλη την Ιταλία, ενώ τέλος ένα Aperetivo Bar θα ολοκληρώνει την κομψή και μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου!

Αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμα επίσημα οτιδήποτε για το άνοιγμά του, υπολογίζουμε ότι αυτό θα γίνει σίγουρα μετά το Πάσχα, ενδεχομένως μέσα στον Μάιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο WIZ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση