ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τριήμερο παιδικό φεστιβάλ στο MYMALL Limassol

Από τις 10/05/24 έως τις 12/05/24, από τις 11:00 έως τις 20:00

Δελτίο Τύπου

Ένα αξέχαστο και διασκεδαστικό τριήμερο φεστιβάλ, γεμάτο παιδικά χαμόγελα και άφθονη διασκέδαση, διοργανώνει το MYMALL Limassol για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα από τις 10/05/24 έως τις 12/05/24, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως βόλτες με άλογα και πόνυ, τραμπολίνα bungee jumping, ιπτάμενους ελέφαντες, πισίνα με συγκρουόμενες βάρκες, πισίνα με μπάλες waterwalker, τοξοβολία, φουσκωτά, VR παιχνίδια, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές!

Για τους μικρούς φίλους, θα υπάρχουν επίσης δωρεάν διασκεδαστικά παιχνίδια όπως παραστάσεις παπαγάλων, πασχαλινά παιχνίδια, παραστάσεις σχολών χορού και μουσικής, αυτόγραφα ποδοσφαιριστών, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις! Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις λιχουδιές από τα περίπτερα φαγητού και ποτών που θα βρίσκονται εκεί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διοργανωτής του φεστιβάλ η Inspired Family Fun, με χορηγό επικοινωνίας το LoveFm. Χορηγοί οι Let’s Go Tours by Amathus και ο χυμός ENA. Και τέλος το φεστιβάλ υποστηρίζουν ο Δήμος Λεμεσού, ο Δήμος Ύψωνα και το Ocean Basket.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δώρο του μεγάλου διαγωνισμού που τρέχει στο Instagram & στο Facebook του My Mall: ένα οικογενειακό ταξιδιωτικό πακέτο στην Ροδο, μια προσφορά της Let’s Go Tours by Amathus θα δοθεί κατά τη διάρκεια του Κids Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες / ή για να βρείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβαλ μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα www.mymall.com.cy ή επικοινωνήστε με το MYMALL Limassol στο 25343777.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση