ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Vegan Fam Festival 2023 έρχεται

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής!

Δελτίο Τύπου

Το Vegan Fam Festival, το μεγαλύτερο οικολογικό φεστιβάλ της Κύπρου, επιστρέφει για τρίτη φορά το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, Λάρνακα με τη στήριξη της Lidl Κύπρου. Ώρα έναρξης 14:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στον κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βίγκαν τρόπο ζωής, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής και εργαστήρια από την Lidl Food Academy On The Go και γευσιγνωσία από το Lidl Vantastic Canteen, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά, ποτά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο χώρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να περάσουν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους, να ακούσουν ζωντανή μουσική και άλλα πολλά.

Το φεστιβάλ είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, με οικολογικό χαρακτήρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.

Με τη στήριξη της: Lidl Κύπρου

Χορηγοί: Somersby Sparkling Cider, Υφυπουργείο Τουρισμού, The Mighty Kitchen, Papafilipou Ice Cream, VOREIA BEER, Cyprus Vegan Guide

Χορηγός σεμιναρίων: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγός Επικοινωνίας: Deejay Radio και WIZ GUIDE

Υποστηρικτές: Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου, Party Ice και Metabise Ltd

Διοργανωτές: Events for Thought

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο Facebook, στη σελίδα www.veganfamfestival.com και στη σελίδα www.CyprusVeganGuide.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

Μαγαζιά στην κυπριακή ύπαιθρο που τις Κυριακές προσφέρουν τον μεζέ τους (και κάτι περισσότερο) σε στυλ μπουφέ
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ