ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Vegan Fam Flavours 2023: Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου

Έρχεται για πρώτη φορά το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έρχεται για πρώτη φορά το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας.

Το Vegan Fam Flavours είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν δύο όμορφες μέρες στη φύση.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά, λαχταριστά γλυκά και ποτά, να παρακολουθήσουν επιδείξεις μαγειρικής, να ακούσουν ζωντανή μουσική, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με τα παιδιά τους και άλλα πολλά.

Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.

Υποστηρικτής: Lidl Κύπρου
Χορηγοί: Somersby Sparkling Cider, Papafilipou Ice Creams, VOREIA BEER, Party Ice
Χορηγός Επικοινωνίας: Deejay Radio & WIZ GUIDE
Στηρίζουν: το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου και η εταιρεία Metabise Ltd
Διοργανωτές: Events for Thought & Cyprus Vegan Guide
Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο Facebook και στη σελίδα www.CyprusVeganGuide.com

Info
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2023
Ψεματισμένος, επαρχία Λάρνακας
Ώρα έναρξης 14.00-22.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες 70002828

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση