ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

We pay your bill!

Το Wiz Guide σού πληρώνει τον λογαριασμό (bill) στο εστιατόριο/μπαρ όπου διασκέδασες!

Wiz Guide

Το Wiz Guide σού πληρώνει τον λογαριασμό (bill) στο εστιατόριο/μπαρ όπου διασκέδασες!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, είναι να γράψεις μια κριτική/σχόλιο για την εμπειρία που είχες στο εστιατόριο/μπαρ και να στείλεις στο wiz guide τη φωτογραφία του λογαριασμού. Ένας αναγνώστης κάθε βδομάδα θα δει το ποσό που αντιστοιχεί στο bill να κατατίθεται στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Βήμα-βήμα η διαδικασία:
1. Βρείτε το εστιατόριο/μπαρ που επισκεφθήκατε στο Wiz Guide.
2. Πατήστε στο button ‘Review this place’. Γράψτε για την εμπειρία σας και ακολούθως πατήστε ‘Submit’.
3. Πατήστε στο μπλε button ‘We pay your bill’ και στείλτε με facebook messenger D.M. τη φωτογραφία του λογαριασμού (bill) που πληρώσατε.

Κάθε Παρασκευή μετά από κλήρωση θα ανακοινώνεται ο τυχερός αναγνώστης. Η ομάδα του Wiz θα επικοινωνήσει μέσω mail για να σας αποστείλει το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Προσοχή!

Για να μπορείτε να κάνετε κριτική/σχόλια του εστιατορίου/μπαρ, θα πρέπει να έχετε σχετική εγγραφή στο Wiz δίνοντας το mail σας ως τρόπο επικοινωνίας.

*Οι λογαριασμοί (bills) που θα πληρωθούν είναι για μέχρι 80 ευρώ. Αν ο λογαριασμός (bill) υπερβαίνει το μέγιστο ποσό, η πληρωμή θα γίνει μέχρι τα 80 ευρώ.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Με τη συμμετοχή γίνεται αυτόματη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.

Για καλύτερη εμπειρία κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά iPhone εδώ (https://apps.apple.com/cy/app/wiz-guide/id972045141) και για Android εδώ (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cocooncreations.wiz&hl=en&gl=CY).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ