ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5 tips για να καθυστερήσετε την εμφάνιση ρυτίδων στον λαιμό σας

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πόσο ευαίσθητο είναι το δέρμα του λαιμού μας που χρειάζεται εξίσου την ίδια προσοχή με το πρόσωπο μας.

must.com.cy

Ένα σημείο που πολλές γυναίκες δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά το skincare routine τους, είναι ο λαιμός. Το δέρμα σε εκείνο το σημείο χρειάζεται εξίσου πολύ φροντίδα με αυτό του προσώπου μας, εφόσον εμφανίζονται και στον λαιμό μας ρυτίδες.

Ειδικά πλέον με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ρυτίδες στον λαιμό δημιουργούνται ακόμα πιο εύκολα. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν δημιουργήσει τον όρο "tech neck" που αναφέρεται στην επιβάρυνση της περιοχής του λαιμού αφού η επαναλαμβανόμενη κίνηση πάνω και κάτω που όλοι κάνουμε κοιτάζοντας το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή αυξάνει την πιθανότητα να δημιουργηθούν πιο εύκολα ρυτίδες.

Έτσι λοιπόν, θέλαμε να μοιραστούμε 5 πολύ χρήσιμα tips ομορφιάς μαζί μας, για να καθυστερήσετε όσο περισσότερο μπορείτε την εμφάνιση ρυτίδων στο ευαίσθητο δέρμα του λαιμού.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

1. Αντηλιακό

Είναι πολύ σημαντική η χρήση του αντηλιακού καθημερινά - ανεξαρτήτως εποχής και ηλιοφάνειας. Δεν πρέπει να παραλείπετε να το εφαρμόζετε και στην περιοχή του λαιμού. Αν προσέξετε καλά στις συσκευασίες των προϊόντων αναγράφεται ότι η εφαρμογή προϊόντος πρέπει να γίνεται μέχρι το μπούστο.

2. Στάση

Η συνεχής καθοδική κλίση του κεφαλιού δημιουργεί τις μικρές διπλώσεις που καταλήγουν να παραμένουν μόνιμα στην περιοχή. Αντί να τεντώσετε το λαιμό σας για να κοιτάξετε προς τα κάτω στην οθόνη σας, αλλάξτε τη θέση της οθόνης σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι στο επίπεδο των ματιών σας.

3. Ρετινόλη

Η ρετινόλη έχει δοκιμαστεί και έχει αποδειχθεί ότι κάνει θαύματα στην επιβράδυνση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα στην περιοχή του λαιμού είναι πιο ευαίσθητο, οπότε συνιστάται η χρήση ρετινόλης μία ή δύο φορές την εβδομάδα και στην συνέχεια σταδιακή αύξηση.

4. Ενυδάτωση

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο. Μαζί με την κατανάλωση νερού, η επιδερμίδα σας αποκομίζει όλα τα οφέλη και το δέρμα είναι λαμπερό.

5. Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό στοιχείο του οργανισμού και πιο συγκεκριμένα μια πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα αφού βοηθά στην ελαστικότητα και στη λάμψη με τον πιο ομοιόμορφο τρόπο. Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή φυσικού κολλαγόνου μειώνεται. Μπορείτε να δοκιμάσετε το υγρό κολλαγόνο για να διασφαλίσετε μία υγιή λάμψη αλλά και να επενδύστε σε έναν καλό ορό κολλαγόνου για το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση