ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτό το ζευγάρι μάς ταξιδεύει σε άλλες εποχές και να γιατί να το ακολουθήσεις

Ο λόγος που το @that_vintagecouple αξίζει το follow σου!

must.com.cy

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί τα κοινωνικά δίκτυα να δίνουν την ευκαιρία στον κάθε έναν από εμάς να είναι ο εαυτός του, ωστόσο αν το σκεφτείς, οι περισσότεροι λίγο - πολύ μοιάζουμε. Ανέμελες στιγμές με την παρέα, σέξι πόζες, σικάτα σύνολα, νόστιμα πιάτα και εξορμήσεις αποτελούν τα κεντρικά συστατικά του feed του Instagram μας. Ο Danny, ωστόσο, και η Erin αποφάσισαν να κάνουν την διαφορά και χρησιμοποιόντας τις δυνατότητες του Instagram πήραν την απόφαση να ταξιδεύουν με τις λήψεις τους στο παρελθόν.

Το ζευγάρι, το οποίο μπορείς να βρεις στο Instagram ως @that_vintagecouple γνωρίστηκε στην ηλικία των ετών σε σχολείο προετοιμασίας για χορευτές.

Σήμερα, οι δύο τους είναι μαζί έξι περίπου χρόνια, ενώ κανένας από τους δύο δεν ασχολείται επαγγελματικά με το μπαλέτο. Αυτά όμως που λατρεύουν από κοινού είναι οι ταινίες εποχής και τα κλασσικά μυθιστορήματα, τα οποία αποτελούν και οι βασικές πηγές έμπνευσής τους για τις εντυπωσιακές τους αναρτήσεις.

 

 

Με την πάροδο του χρόνου, οι δύο τους δημιούργησαν μια συλλογή από vintage ρούχα τα οποία φορούν για τις φωτογραφίσεις τους και με την φαντασία και το ταλέντο τους καταφέρνουν να δημιουργούν ένα απίθανο και άκρως ρομαντικό σκηνικό. Αυτό όμως που τους κάνει να ξεχωρίζουν, δεν είναι απλώς οι στυλιστικές τους επιλογές, αλλά τα βιντεάκια τα οποία δημιουργούν και είναι εμπνευσμένα από παλιές ταινίες.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση