ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα διαφήμιση της Nike για τις εγκύους αθλήτριες

Το ηχηρό μήνυμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία νέα διαφήμιση με ένα σημαντικό μήνυμα από την Nike κάνει το γύρω του Διαδικτύου και είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες και συγκεκριμένα τις αθλήτριες.

Έτσι, η εταιρεία αθλητικών ειδών λανσάρει την πρώτη της συλλογή που απευθύνεται αποκλειστικά σε έγκυες και μητέρες αθλήτριες.

Με ένα ηχηρό μήνυμα και ένα βίντεο που παρουσιάζει την ωμή αλήθεια, δείχνει γυναίκες αθλήτριες, νοικοκυρές, μητέρες μα πάνω από όλα είναι όλες τους γυναίκες. Γυναίκες που σηκώνουν καθημερινά όλα τα βάρη στους ώμους τους, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν σε όλους τους ρόλους που έχουν.

«Μπορείς να είσαι αθλήτρια; Εσύ, έγκυος. Εσύ, μητέρα. Εξαρτάται. Τι είναι αθλήτρια;», ξεκινά το βίντεο δείχνοντας μια αθλήτρια να βγάζει γάλα για το μωρό της ενώ μια άλλη να είναι σχεδόν ετοιμόγεννη.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την καθημερινότητα των γυναικών/αθλητριών/μητέρων/εγκύων που ταυτόχρονα προπονούνται φορώντας τα αθλητικά τους ρούχα αλλά πρέπει παράλληλα να προσέξουν και το μωρό τους.

Η διαφήμιση καταλήγει ότι η εγκυμοσύνη και μετέπειτα η μητρότητα είναι ένας μαραθώνιος και ότι οι γυναίκες αυτές είναι οι πιο σκληρές αθλήτριες, που μπορούν να τα φέρουν όλα εις πέρας.

Στο βίντεο, που ονομάζεται «The Toughest Athletes», βλέπουμε γνωστές αθλήτριες όπως η Serena Williams με την κόρη της.

Πάνω από 20 γυναίκες, διαφορετικές όλες μεταξύ τους, πήραν μέρος στη διαφήμιση για να προβάλλουν την δύναμη που απαιτείται γι' αυτά τα στάδια της ζωής τους.

Το βίντεο κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια για το δυνατό μήνυμα που στέλνει αλλά και την ρεαλιστική απεικόνιση των καθημερινότητας αυτών των γυναικών.

Το βίντεο αγγίζει τα 5 εκατ. προβολές στο Youtube.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο:

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ