ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

Η Μαρία Ολυμπία συνεργάζεται με τον οίκο Louis Vuitton και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για τη συλλογή Capucines

Newsroom K

Σε ηλικία 24 ετών, η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδας και της Άννας Μαρίας της Δανίας, εντυπωσιάζει με το στιλ της, θεωρείται fashion icon και influencer, συγκεντρώνει στο Instagram πάνω από 208 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ ακολουθεί μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία - έχει βασιλικό τίτλο όπως και ο πατέρας της, παρόλο που η Βασιλεία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί- έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατούς οίκους όπως Dolce & Gabbana, sakspotts, Zac Posen, Dior για την εμβληματική Lady Dior bag ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

Η νέα στροφή στη διαφήμιση εκμεταλλεύεται τη δύναμη των social media και οι μεγάλοι οίκοι μόδας την αξιοποιούν ανάλογα για να προσεγγίσουν την πιο νέα γενιά καταναλωτών. Την ίδια φιλοσοφία έχει και ο οίκος Louis Vuitton, αφού επέλεξε την Μαρία Ολυμπία, το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ως πρωταγωνίστρια για τη νέα διαφημιστική του καμπάνια.

Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία βρίσκεται στο Παρίσι κρατώντας διάφορες τσάντες από την συλλογή «Capucines» του οίκου Louis Vuitton -που πήρε το όνομά της από τη διεύθυνση του πρώτου καταστήματος που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Louis Vuitton, το 1854, στην οδό Neuve-des-Capucines.

Το κλασικό σχέδιο τους ανανεώνεται κάθε σεζόν όσον αφορά στα χρώματα και τα υλικά που ντύνουν το μονόγραμμα LV. Το βίντεο της καμπάνιας έχει γυριστεί στο Παρίσι και όλα τα ρούχα και κοσμήματα που φοράει η πριγκίπισσα είναι του οίκου Louis Vuitton.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση