ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Και κάπως έτσι θα έχετε ενέργεια όλη μέρα

Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα για να αυξηθεί η ενέργειά σας και θα δείτε διαφορά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εάν αισθάνεστε συχνά κόπωση και με όσες ώρες αφιερώνετε στο να ξεκουραστείτε εξακολουθείτε να νιώθετε σαν να σας λείπει το “bοοst” από τον οργανισμό σας που θα σας βάλει σε εγρήγορση, τότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το ενεργειακό σας ρολόι. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε μια καλύτερης ποιότητα ημέρα και σίγουρα πολύ πιο παραγωγική.

7:15 π.μ. Ξυπνήστε ομαλά και ήρεμα
Αντί να σηκωθείτε από το κρεβάτι αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι σας, καλό θα ήταν να αφιερώνατε μερικά λεπτά στο σώμα και το μυαλό σας, να συνέλθουν από τον ύπνο. Κάντε μερικές ασκήσεις αναπνοών, για να σας βοηθήσει.

7:30 π.μ. Το κρύο νερό είναι ζωή
Εφόσον σηκωθήκατε από το κρεβάτι και επισκεφθήκατε την τουαλέτα, πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό, ακόμα και τον χειμώνα. Αυτή η αναζωογονητική αίσθηση ξυπνάει κυριολεκτικά τον εγκέφαλο.

7:45 π.μ. Κάντε διατάσεις
Οι πονεμένοι και πιασμένοι μύες, κυρίως στους ώμους, την πλάτη και τη λεκάνη, θα σας κάνουν να νιώσετε κουρασμένες ακόμα πριν καλά καλά ξεκινήσει η μέρα. Κάντε μερικές ήπιες ασκήσεις streaching προτού κάνετε οτιδήποτε άλλο. 5 λεπτά αρκούν.

8:00 π.μ. Προγευματίστε
Μάλλον θα το γνωρίζεται ήδη, αλλά δεν χάνουμε και κάτι από το να σας το υπενθυμίσουμε. Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, έτσι, πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε αυτό για να παρέχετε στον οργανισμό σας την ενέργεια που του χεριάζετε. Τα δημητριακά ολικής άλεσης, φαγητά που περιέχουν απάχη πρωτεΐνη και καλά λιπαρά είναι must κάθε πρωί.

10:00 π.μ. Πιείτε άφθονο νερό
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σημαντικό να κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο. Όταν νιώθετε κουρασμένη ή δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, πίσω από αυτό το συναίσθημα ίσως να κρύβεται η αφυδάτωση. Επόμενος, είτε δουλεύετε από το σπίτι ή το γραφείο, καλό θα ήταν να έχετε πάντα δίπλα σας το μπουκαλάκι σας γεμάτο νερό, και να πίνετε ακόμα και αν δεν διψάτε.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση