ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Victoria's Secret κάνει νέα αρχή χωρίς «Αγγέλους»

Η νέα στρατηγική του brand

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

H ''Victoria's Secret'' λέει ''αντίο'' στους διάσημους, πλέον, αγγέλους της και καλωσορίζει μια σειρά από εκπροσώπους από τον χώρο του αθλητισμού, του ακτιβισμού αλλά και της ψυχαγωγίας.

Η σειρά εσωρούχων που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο για την έλλειψη ποικιλίας όσον αφορά στους σωματότυπους αλλά και τις εθνικότητες των μοντέλων, αναγκάστηκε να ακυρώσει το περσινό σόου του για ''ξανασκεφτεί την στρατηγική της'' και φέτος φαίνεται πως αποφάσισε να ξανασυστηθεί στον κόσμο.

Ανάμεσα στις πρώτες εφτά γυναίκες που ανακοινώθηκαν ως μέρος του ''VS Collection'' είναι το μοντέλο Adut Akech, η παίκτρια soccer Megan Rapinoe, η ηθοποιός Priyanka Chopra, το μοντέλο και ακτιβίστρια Valentina Sampaio, που έγινε το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που συμπεριλήφθηκε στο Sports Illustrated Swimsuit Issue και το plus size μοντέλο Paloma Elsesser.

Το brand δημιούργησε αυτή την νέα ομάδα από εκπροσώπους με σκοπό ''να χτίσουν μια νέα, βαθύτερη σχέση με όλες τις γυναίκες'' σχεδιάζοντας ''επαναστατικές'' συλογές από εσώρουχα και lingerie και να φέρουν προσοχή σε θέματα που στηρίζουν τις γυναίκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση