ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 καταπληκτικές αντηλιακές κρέμες για την άνοιξη

Δείτε ποιες ξεχωρίσαμε από την αγορά

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Η σημαντικότητα του να φοράμε αντηλιακή κρέμα είναι αδιαμφισβήτητη. Η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου είναι ουσιαστική για την υγεία του δέρματός μας και για την πρόληψη του καρκίνου

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει διάφορες βλάβες όπως το πιο απλό, τα εγκαύματα, η πρόωρη γήρανση του δέρματος και πανάδες και ίσως σπυράκια, εάν εμφανιστεί κάποια αλλεργία που συσχετίζεται με τον ήλιο.

Η εφαρμογή αντηλιακής κρέμας, ακόμα και κατά του χειμερινούς μήνες, είναι άκρως απαραίτητη, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα άρθρο ομορφιάς για τις αντηλιακές κρέμες, τώρα πλέον που έχουμε και επίσημα καλωσορίσει την άνοιξη.

Μερικά από τα οφέλη είναι:

Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία: Η αντηλιακή κρέμα προστατεύει το δέρμα μας από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB.

Αντιγήρανση: Η συστηματική χρήση αντηλιακής κρέμας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Ενυδάτωση: Πολλές αντηλιακές κρέμες περιέχουν ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.

Διαβάστε στο MUST μερικές αντηλιακές κρέμες που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε, λόγω της καλής ανταπόκρισης που είχαν πάνω στο δέρμα, στην υφή τους αλλά και στη μυρωδιά τους που δεν ήταν καθόλου δυσάρεστη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση