ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό το άρωμα θα μας συντροφεύει το καλοκαίρι

Eκπροσωπεί όλες τις σύγχρονες γυναίκες που είναι ηγέτες του πεπρωμένου τους και αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία

must.com.cy

O οίκος Trussardi είναι παγκοσμίως γνωστός για την ποιότητα, την κομψότητα και την πρωτοποριακή του προσέγγιση. Ιδρύθηκε το 1911 από τον Dante Trussardi και από τότε ειδικεύεται σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Ο οίκος Trussardi είναι ένας από τους λίγους στον κόσμο που συνδυάζουν με επιτυχία το δυναμισμό με το κλασσικό, μία συνεχής αναζήτηση ενός τρόπου ζωής με διαχρονική κομψότητα. Τα αρώματα του οίκου, η μόδα, ο σχεδιασμός, η διατροφή, όλα φέρουν τις αξίες του οίκου, οι οποίες διατηρούνται εδώ και έναν αιώνα υπό το φάσμα της ποιότητας.

Το νέο Eau de Parfum γυναικείο άρωμα από τον οίκο Trussardi, το οποίο εκπροσωπεί όλες τις σύγχρονες γυναίκες που είναι ηγέτες του πεπρωμένου τους και αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

Ένα Floral- Chypre άρωμα εμπνευσμένο από 2 γυναίκες αρωματοποιούς τις Julie Massé και Violaine Collas οι οποίες δημιούργησαν ένα υπέροχο οσφρητικό μείγμα εμπνευσμένο από την Ιταλική κουλτούρα και τον γυναικείο δυναμισμό.

Το τέλειο κυλινδρικό σχήμα του μπουκαλιού αναδεικνύει την κομψή σιλουέτα των φορεμάτων column της δεκαετίας του ’70, όταν γεννήθηκε το γυναικείο απελευθερωτικό κίνημα. Θυμίζει επίσης ένα αντικείμενο με κομψό ντιζάιν από τη μαγική περίοδο του κινήματος Μέμφις, και τους δημιουργούς Mendini και του Sottsass. Αυτή η ιδέα μεταδίδεται επίσης μέσω του ριγέ μοτίβου στο πάνω μέρος του μπουκαλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση