ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό το προϊόν θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρηγορότερα

Με σύμμαχο τη φύση, δίνουμε ζωντάνια στα μαλλιά μας

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

H αιώνια ερώτηση που έχουν οι περισσότερες γυναίκες όσον αφορά τα μαλλιά, είναι αν μη τι άλλο, πώς να μακρύνουν γρηγορότερα.

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο και σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικών δικτυώσεις, όπου χιλιάδες beauty specialist μοιράζονται καθημερινά τα μυστικά ομορφιάς τους, βρήκαμε το προϊόν που χρησιμοποιούν οι πλείστες και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά το μάκρος των μαλλιών τους.

Ο λόγος λοιπόν για το δενδρολίβανο, το οποίο πιστεύεται ότι βοηθά σημαντικά τα μαλλιά να δυναμώσουν και να μακρύνουν. Ένας τρόπος για να εφαρμόσετε αυτό το φυσικό προϊόν στα μαλλιά σας, είναι να προμηθευτείτε αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, κάνοντάς το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

@maralafontan

Healthy hair growth

original sound - Mara Lafontan

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε στεγνά μαλλιά, όπου μπορείτε να ρίξετε ορισμένες σταγόνες στη βούρτσα σας και να επιμένετε στο τριχωτό για αρκετή ώρα κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο ακόμα έλαιο στα χέρια σας, συνεχίζοντας το μασάζ.

Εκτελώντας αυτή τη διαδικασία κάθε εβδομάδα ή κάθε δέκα μέρες, ειδικοί πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ορατά μέσα σε μόνο λίγους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση