ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Makeup tricks για τις σακούλες των ματιών

Όση κρέμα ματιών και να εφαρμόζουμε υπάρχουν κάποιες ημέρες που ξυπνάμε με τα μάτια πρησμένα και έχουμε ανεπιθύμητες σακούλες.

Newsroom K

Αρκετοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να έχει σακούλες στην περιοχή των ματιών. Μπορεί να είναι γονιδιακό, από κακή διατροφή, κατακράτηση υγρών και κούραση, καθώς η έντονη καθημερινότητα μπορεί να έχει αντίκτυπο και στο δέρμα αλλά και στην περιοχή των ματιών. Κι αυτό είναι το σημάδι που μας προειδοποιεί ότι χρειαζόμαστε ξεκούραση.

Όση κρέμα ματιών και να εφαρμόζουμε υπάρχουν κάποιες ημέρες που ξυπνάμε με τα μάτια πρησμένα και έχουμε ανεπιθύμητες σακούλες. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να μας το δώσει το μακιγιάζ.

Ακολουθώντας τα πιο κάτω εύκολα makeup tricks, μπορούμε να έχουμε την ιδανική κάλυψη.

1. Αποφεύγουμε την υπερβολική κάλυψη με οποιοδήποτε προϊόν, foundation ή concealer καθώς το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο, το προϊόν σπάει και δημιουργούνται γραμμές.

2. Εφαρμόζουμε ελάχιστη ποσότητα, στην κατάλληλη απόχρωση και τη δουλεύουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

3. Δεν χρησιμοποιούμε highlighter καθώς έτσι δημιουργούνται γυαλάδες στις εσωτερικές κόγχες των ματιών ή στο κόκκαλο των ζυγωματικών που είναι δίπλα στην περιοχή όπου εμφανίζουμε τις σακούλες.

4. Εφαρμόζουμε σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, αφού βοηθάει να κρύψουμε ελαφρώς τις σακούλες σε συνδυασμό με τη σωστή κάλυψη από concealer.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

X