ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tο κούρεμα που δείχνει κομψό με ελάχιστη προσπάθεια

Ταιριάζει τόσο στις γυναίκες με ίσια μαλλιά, όσο και σε αυτές με wavy ή πιο σγουρά

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Mε το καλοκαίρι να είναι εδώ και τις ψηλές θερμοκρασίες να μας θυμίζουν πόσο πολύ απεχθανόμαστε τα styling εργαλεία μαλλιών αυτό το διάστημα, όπου αποβάλλουν ακόμα περισσότερη θερμοκρασία, η επιθυμία μας για μια ανανέωση στα μαλλιά φουντώνει όλο και περισσότερο, θέλοντας να υιοθετήσουμε ένα κούρεμα που να χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια για να δείχνει κομψό.

Γενικότερα, το απόλυτο dream κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι να πηγαίνουμε στην παραλία και να χαλαρώνουμε μέχρι να πέσει ο ήλιος, να κάνουμε ένα γρήγορο μπάνιο και να πηγαίνουμε για dinner με τα μαλλιά μας ελαφρώς βρεγμένα να τα ανεμίζει ο άνεμος. Ωστόσο, όλες μας γνωρίζουμε πως με αυτό τον τρόπο το μαλλί φριζάρει στο μάξιμουμ, έτσι έχουμε να σας προτείνουμε ένα κούρεμα που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια για να δείχνει κομψό και περιποιημένο. Ο λόγος για το shag, το κοντό κούρεμα που αγαπούν οι Γαλλίδες, με το έντονο φιλάρισμα και τις αφέλειες.

Αυτό το hair look κυριαρχεί στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά εδώ και αρκετές σεζόν, εφόσον ταιριάζει τόσο στις γυναίκες με ίσια μαλλιά, όσο και σε αυτές με wavy ή πιο σγουρά. Το κόλπο βρίσκεται στις αφέλειες και το σκαλωτό εφέ που δίνει όγκο και κίνηση στο μαλλί.

Mετά το λούσιμο, μπορείτε απλά να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας λίγο αφρό ή salt hair spray για να αποκτήσετε όμορφα και μεγάλα waves, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να τα πιέσετε ελαφρά με μια πετσέτα για να αφαιρέσετε την πολύ υγρασία. Φυσικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και το σεσουάρ σας με τη φισούνα, έχοντας το κεφάλι σας προς τα κάτω, ούτως ώστε να χαρίσετε στο μαλλί αρκετό volume.

@jeannedamas

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση