ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το συστατικό που καταπολεμά το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους

Πως να αντιμετωπίσετε τα αρχικά σημάδια της γήρανσης.

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Στον τομέα της περιποίησης του προσώπου, η ρετινόλη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα σημάδια της γήρανσης.

Επομένως, είναι χρήσιμο να επιλέξετε μια κρέμα ματιών που περιέχει ρετινόλη. Η ρετινόλη σε κρέμες ματιών συμβάλλει στην αύξηση της λάμψης, τη σύσφιξη και την απαλή ανανέωση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος.

Photo By @poosh On Instagram

 

Η σημασία της ρετινόλης στον τομέα της περιποίησης του προσώπου βασίζεται στο γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε είδους πρόωρη γήρανση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, της χαλάρωσης του δέρματος και της υπερμελάγχρωσης που μπορεί να προκαλέσει τους μαύρους κύκλους.

Η υπερμελάχρωση είναι μια κατάσταση όπου συγκεκριμένα σημεία ή περιοχές του δέρματος γίνονται πιο σκούρα από τον φυσικό τους τόνο λόγω της υπερβολικής παραγωγής της ουσίας μελανίνης. Ωστόσο, το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται ειδική φροντίδα κατά την χρήση δραστικών συστατικών όπως η ρετινόλη.

Συγκεκριμένα, το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα μπορεί να αντιδρά πιο έντονα στα προϊόντα και να παρουσιάσει αυξημένο ερεθισμό.

Για να φροντίσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια με αποτελεσματικό τρόπο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Μέσω της ανίχνευσης των αναγκών του δέρματός μας σε αυτήν την περιοχή, μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη κρέμα ματιών και να τη χρησιμοποιούμε κανονικά, δίνοντας την απαραίτητο χρόνο στο προϊόν να αποδείξει την αποτελεσματικότητά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ