ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«The Crown»: Η «Diana» εμφανίστηκε στα γυρίσματα με αυτό το iconic φόρεμα

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έγιναν viral

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Όλοι περιμένουμε πώς και πώς τον πέμπτο κυ΄κλο της σειράς ''The Crown'' και οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα μάς δικαιώνουν. Τον ρόλο της Diana ανέλαβε η ηθοποιός Elizabeth Debicki, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Emma Corrin, για όσο κρατήσει ο ρόλος - αφού η σειρά θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έκτου κύκλου.

Η Diana σίγουρα έχει αφήσει πίσω της κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα θυμόμαστε για χρόνια αλλά λίγες συζητήθηκαν όσο αυτό το iconic φόρεμα. To τολμηρό - για τα δεδομένα μίας royal - κοντό και εφαρμοστό off – shoulder φόρεμα, που είχε την υπογραφή της ελληνικής καταγωγής σχεδιάστριας Christina Stambolian, χαρακτηρίστηκε ως ''φόρεμα εκδίκησης'' (ή αλλιώς ''revenge dress'') γιατί επιλέχθηκε από την Diana για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την παραδοχή του Καρόλου ότι υπήρξε άπιστος στον γάμο τους.

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, η Debicki φοράει ένα αντίστοιχο φόρεμα για τα γυρίσματα και πραγματικά εντυπωσιάζει ενώ, όπως ήταν φυσικό, έγινε viral στα social media για την ομοιότητα με την πριγκίπισσα Diana.

Δείτε τις φωτογραφίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση