ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 tips για να βρείτε το ιδανικό αντηλιακό

Η καθημερινή προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική και θα ήταν καλό να εφαρμόσουμε στη ρουτίνα περιποίησης μας το αντηλιακό μας

must.com.cy

Της Σταύρης Φράγκου

Ο ήλιος είναι πηγή ενέργειας και ευφορίας όμως η έκθεση μας σε αυτόν θέλει μέτρο γιατί αν χάσουμε το παιχνίδι τότε αρχίζουν τα προβλήματα και με τη σειρά του αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα μας και έτσι προκαλείται η φωτογήρανση, οι καφέ κηλίδες αλλά και διάφορες μορφές καρκίνου του δέρματος. Γι’ αυτόν τον λόγο θυμίζουμε ότι η προστασία της επιδερμίδας μας δεν είχε ποτέ περισσότερη σημασία καθώς με τα χρόνια ο ήλιος γίνεται πιο ισχυρός αλλά και πιο βλαβερός.

Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας και ειδικά το πρόσωπο μας καθημερινά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου και θα ήταν καλό να εφαρμόσουμε στη ρουτίνα περιποίησης μας το αντηλιακό μας ασχέτως με τον πιο μήνα διανύουμε.

Πώς θα βρείτε το δικό σας ιδανικό αντηλιακό;

- Αρχίστε κατηγοριοποιώντας τις ανάγκες σας. Θέλετε υψηλή προστασία, προστασία με ενυδάτωση, ή προστασία με αίσθηση δροσιάς; Έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε μια πιο συγκεκριμένη γκάμα αντηλιακών προϊόντων.

- Σειρά έχει να αποφασίσετε το ιδανικό αντηλιακό με βάση την επιδερμίδα σας. Αν είναι λιπαρή χρειάζεστε αντηλιακό με ελαφριά υφή, αν είναι ξηρή ένα milky προιόν θα είναι ιδανικό.

- Σειρά έχει η υφή που προτιμάτε, όπως σπρέι, γαλάκτωμα, σε μορφή λαδιού ή παχύρευστη κρέμα.

Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες ακόμα που θα θέσετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας θα καταφέρετε να βρείτε το σωστό προϊόν που θα σας βοηθήσει να μαυρίσετε με προστασία ενώ θα σας προστατέψει από τις τόσο επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση