ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 κινήσεις για επίπεδη κοιλιά

Υπάρχει γυναίκα που δεν ονειρεύεται, δεν επιθυμεί και δεν προσπαθεί για μια υπέροχη επίπεδη κοιλιά;

must.com.cy

Της Σταύρης Φράγκου

Αν καθημερινά προσέχετε τη διατροφή σας, όχι με δίαιτα αλλά κάνοντας υγιεινή διατροφή και το φούσκωμα της κοιλιάς δεν μειώνετε τότε μπορείτε σε συνδυασμό με τη διατροφή και τη γυμναστική να ακολουθήσετε τρεις απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δείτε διαφορά.

1. Μειώστε το αλάτι
Για να πετύχετε τον στόχο σας για επίπεδη κοιλία πρέπει να μειώσετε το αλάτι ή ακόμη καλύτερα να το αποσύρεται εντελώς από τη διατροφή σας. Το νάτριο που περιέχει το αλάτι δεσμεύει και κατακρατεί το υγρά στο σώμα κι έτσι προκαλείται έντονο φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.

2. Αποφύγετε το αλκοόλ
Οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες που είναι και οι ώρες που οι περισσότερες γυναίκες καταναλώνουν αλκοόλ λόγο κάποιας βραδινής εξόδου, αφυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν φούσκωμα. Προτιμήστε να καταναλώσετε ένα ποτήρι κρασί το οποίο είναι πιο «αθώο» όσον αφορά στα φουσκώματα.

3. Καταναλώστε πολύ νερό
Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι το άφθονο νερό φουσκώνει την κοιλιά αλλά αυτό είναι μύθος αφού συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πίνοντας 8 ποτήρια νερό την ημέρα, κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο και σας βοηθάει να κάνετε εξυπνότερες διατροφικές επιλογές.

4. Ασκηθείτε
Οι στοχευμένες ασκήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μια επίπεδη κοιλιά. Δέκα λεπτά την ημέρα θα ήταν καλά να τα αφιερώνετε σε μερικά σετ κοιλιακών που θα βοηθήσει τους μύες της κοιλιάς να είναι γυμνασμένοι και το λίπος θα καίεται αυτόματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ