ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα μυστικό ομορφιάς για καλύτερο ύπνο

Πριν κοιμηθείτε, δοκιμάστε αυτό το skincare tip

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου όσο και η βραδινή, είναι εξίσου σημαντικές, εφόσον πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας όλες τις ώρες της ημέρας. Επομένως, το να επιλέγουμε προϊόντα που να ταιριάζουν στις ανάγκες του τύπου επιδερμίδας μας είναι πολύ σημαντικό.

Πάνω κάτω, οι περισσότερες γνωρίζεται πώς να περιποιηθείτε σωστά την επιδερμίδα σας, αλλά όσο έχει να κάνει με το sleeping routine... εσείς γνωρίζεται με ποιον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε κάθε βράδυ έναν ήρεμο και βαθύ ύπνο; Αν όχι, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Το μυστικό βρίσκετε στη καλή κυκλοφορία του αίματος, επομένως το μασάζ είναι ζωτικής σημασίας για έναν ήρεμο ύπνο. Προτού πάτε να κοιμηθείτε, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών ή κάποιου αιθέριου ελαίου, και κάντε απαλό μασάζ, στα πόδια και τα χέρια σας. Το μασάζ στις παλάμες, τα πέλματα και τα δάκτυλα είναι πολύ χαλαρωτικό, είτε το κάνετε εσείς στον εαυτό σας είτε ο σύντροφός σας, το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο και η βελτίωση στον ύπνου σας θα είναι εμφανής.

@christinhumephoto

Επίσης, ακόμα ένα θετικό αυτού του ritual κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ότι κρατάει τα άκρα μας ενυδατωμένα. Το κρύο όπου και να είναι θα έρθει και στο νησί μας, έτσι, το να υιοθετήσουμε αυτή τη συνήθεια όσο πιο γρήγορα γίνεται, μόνο καλό θα μας κάνει.

Τέλος, ένα tip για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο αυτή τη διαδικασία του mini μασάζ πριν από τον ύπνο, είναι να επιλέξετε μια κρέμα της οποίας η μυρωδιά να είναι φρέσκια και χαλαρωτική, η λεβάντα είναι μια καλή.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ