ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να διαχειριστείτε τις γιορτινές υποχρεώσεις

Tips που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων

must.com.cy

Αυτές τις ημέρες όλοι μας προσπαθούμε να διευθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας, τους απλήρωτούς μας λογαριασμούς, τα δώρα και τις εκκρεμότητες που δεν έχουμε ολοκληρώσει και κάπως έτσι, αντί να αφεθούμε στην γλυκιά αναμονή των Χριστουγέννων, αγχωνόμαστε ολοένα και πιο πολύ. Αντί όμως να πέσουμε σε αυτή την παγίδα, καλό είναι να πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και να διαχειριστούμε σωστά τις υποχρεώσεις μας. Δείτε στην συνέχεια 5 τρόπους που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε.

1. Budget: Σίγουρα θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και δώρα σε ανιψάκια, παιδιά, παπούδες, γιαγάδες και γονείς. Λογικό. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας καλός προϋπολογισμός για να αξιολογήσετε και να επιλέξετε σωστά τα δώρα σας και φυσικά, να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά να είναι ουσιώδης και με αγάπη.

2. A list: Δημιουργήστε λίστα υποχρεώσεων για τα δώρα σας μέσα από την καταγραφή υποχρεώσεων για να μπορέσετε να έχετε μια αρχική εικόνα για το τι έχετε να κάνετε. Πείτε όχι στις άσκοπες αγορές εκτός από τα αναγκαία.

3. Αυτοσυγκράτηση: Μπορεί να θέλετε να κάνετε δικά σας όλα όσα βλέπετε στις βιτρίνες των καταστημάτων, ΄ωστόσο επιβάλλεται να κάνετε τις αγορές σας συνειδητά.

4.Προγραμματισμός: Ορίστε την ημέρα, χρόνο και ποσό για μια πιο σωστή αγορά για τα δώρα σας. Πρωτού επισκεφτείτε τα καταστήματα, καλό είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς γιατί ίσως να βρείτε κάποιον προϊόν σε πιο χαμηλή τιμή.

5. Εnjoy: Μέσα στην βαβούρα ξεχνάμε να αφεθούμε και να ζήσουμε την μια και μοναδική μαγεία των Χριστουγέννων. Πηγαίνετε, για παράδειγμα, στο Luna Park με τους φίλους ή την οικογένεια σας και αφήστε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα να σας συνεπάρει ή απολαύστε ένα ζεστό καφέ με την παρέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Το στρες επιδρά στο σώμα μας, επηρεάζοντας τα χημικά του εγκεφάλου και ορμόνες όπως την κορτιζόλη και την ινσουλίνη

Το στρες παχαίνει;

Μπορεί το στρες να μας οδηγήσει στην αύξηση κιλών; Δυστυχώς, η απάντηση είναι θετική, και η λύση βρίσκεται στην καλή οργάνωση ...
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ
Σύμφωνα με έρευνες, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, μειώνει τα επίπεδα της ινσουλίνης και αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, ειδικά τα φρούτα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως το γκρέιπφρουτ

4 +1 tips για τέλεια γράμμωση

Tips που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς βάρος και να αποκτήσετε την γράμμωση που πάντα ονειρευόσασταν ...
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ