ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το νέο βιβλίο από την Angelina Jolie

Αποκάλυψε πως ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία 

Newsroom K

Μπορεί η ζωή της Angelina Jolie με έξι παιδιά και μια δίκη για την επιμέλειά τους με τον πρώην σύζυγό της να μην είναι εύκολη, ωστόσο η σταρ φαίνεται να μην τα παρατάει και φροντίζει διαρκώς να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία και το οποίο έχει ως στόχο να διδάξει τις νεότερες γενιές τα ακριβή δικαιώματά τους.

Αγγίζοντας πτυχές όπως η ελευθερία λόγου, οι φυλετικές διακρίσεις και τα δικαιώματα σε γενικότερη βάση, το "now Your Rights (And Claim Them) " όπως λέγεται το βιβλίο και το οποίο θα εκδοθεί από την Anderson Press, στοχεύει στην ενδυνάμωση των παιδιών και σαφώς της κοινωνίας.

Μιλώντας για το βιβλίο της, η Jolie δήλωσε: "Σήμερα, η νεολαία είναι έτοιμη να συμμετέχει και να παλέψει. Αλλά πολλά παιδιά παλεύουν με την ελλιπή ή λανθασμένη πληροφόρηση από τους ενήλικες, το γεγονός πως δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους, την έλλειψη γνώσης στο πώς θα χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους, στην χώρα τους ή στις συνθήκες ζωής του".

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και φορώντας μια μάσκα μπορούμε να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο, ένα λοκντάουν», είπε η Φεράνι

H έκκληση της Chiara Ferragni

Ανταποκρινόμενη στην έκκληση που απεύθυνε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19 ...
Newsroom K
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ
Η καμπάνια των Adidas Originals,  σε συνεργασία με τον Pharrell Williams, παρουσιάστηκε από άντρες και γυναίκες που εκπροσωπούσαν καθημερινούς ανθρώπους, που ξεπερνούσαν τα στερεότυπα του «μοντέλου»

Πόσο diverse είναι η Adidas;

H Adidas εδώ και χρόνια ποντάρει σε καμπάνιες που παρουσιάζουν μια ποικιλία ανθρώπων από διάφορες εθνικότητες
Newsroom K
 |  ΜΟΔΑ