ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Halftime: Το ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez αποκαλύπτει πολλά για την ίδια

Η σκληρή κριτική και η άνοδος προς την κορυφή ίσως τελικά πάνε πακέτο

must.com.cy

Πρόκειται για μία από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνες της γενιάς της και ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον πλανήτη για χρόνια. Έχει κατακτήσει την κορυφή και έχει φτάσει την καριέρα της στο απόγειο και στην απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για τη Jennifer Lopez γνωστή και ως JLo η οποία περιγράφει τη ζωή της στο ντοκιμαντέρ «Halftime» και διηγείται πως η κατάκτηση της κορυφής την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα, δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.

Η συνεχής κριτική που δέχεται από πολλές μεριές και προς πάσα κατεύθυνση κι ακόμη κι αν έχει αποδείξει τι πραγματικά αξίζει και το ποια πραγματικά είναι, ακόμη κι αν έχει προσπαθήσει σκληρά να αναγνωριστούν οι αγώνες των Λατινοαμερικανών καθώς και τα δικαιώματά τους, η ίδια παραμένει «εξιλαστήριο θύμα» των μέσων και των κριτικών.

Η Jennifer Lopez λοιπόν, μας αφηγείται την ιστορία της ζωής της και τα πιο κομβικά σημεία αυτής μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Halftime».

Τα παιδικά της χρόνια στο Bronx, οι σπουδές της, οι υπεράνθρωπες προσπάθειές της να αποδείξει πως δεν είναι μόνο μια χορεύτρια αλλά και τραγουδίστρια. To Super Bowl, ο γάμος της, οι έρωτές της, τα παιδιά της και όλα όσα πρεσβεύει ούσα Λατίνα και το να είσαι μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στη σήμερον ημέρα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο Netflix:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση