must.com.cy
ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεύματα όλου του κόσμου, με διάφορες παραλλαγές για να ικανοποιεί όλα τα γούστα, κι όμως η ακριβής προέλευσή του είναι άγνωστη. Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα Burger είπαμε να εξερευνήσουμε από που ξεκίνησε αυτό το υπέροχο φαγητό.
Μια φορά και έναν καιρό, το 1758 μια συνταγή για ''Hamburgh Sausage'' έκανε την εμφάνισή της στο βιβλίο ''The Art of Cookery Made Plain and Easy'' της Hannah Glasse. Ήταν ψητό κρέας πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί από κάτω'', και ένα παρόμοιο σνακ ήταν ήδη γνωστό στο Αμβούργο. Ο Kuase, το 1891 δημιούργησε ένα patty βοδινού, μαγειρεμένο σε βούτυρο, με τηγανητό αβγό από πάνω, το οποίο αφαιρέθηκε στην πορεία από Γερμανούς ναύτες.
Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy