ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Κόπηκε» ο νέος «Batman» στη Ρωσία

Η απόφαση της Warner Bros

must.com.cy

Αφότου ανακοινώθηκε πως η Disney αναστέλλει την προβολή κινηματογραφικών ταινιών της στη Ρωσία λόγω του πολέμου, τώρα και η WarnerMedia αναλαμβάνει δράση. Η Warner Bros αποφάσισε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας ''The Batman'', που θα γινόταν αρχές Μαρτίου.

«Υπό το φως της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia αναστέλλει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους “The Batman” στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας» είπε η Warner Bros σε επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ''Spider-Man: No Way Home'' έκανε εισπράξεις $45 εκατομμυρίων στη Ρωσία. Η νέα ταινία του Batman με πρωταγωνιστές τον Robert Pattinson και την Zoe Kravitz αναμένεται να κάνει τουλάχιστον $115 εκατομμύρια στις 4 Μαρτίου όταν γίνει η επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ