ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Marvel Comics: Ο πρώτος LGBTQ Captain America έρχεται

Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούνιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η γνωστή εταιρία παραγωγής Marvel Studio θα μας συστήσει τον πρώτο LGBTQ Captain America τον Ιούνιο (2021) με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας. Ο νέος gay ήρωας θα ονομάζεται Aaron Fisher και θα λάβει μέρος στη σειρά «The United States of Captain America».

Μαζί του φυσικά θα είναι και ο original C.A (Captain America) Steve Rogers που σεναριακά θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι διασχίζοντας τη χώρα για να πάρει πίσω την κλεμμένη ασπίδα του, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους μαζί και τον Aaron Fisher.

 

O Joshua Trujillo, συγγραφέας της σειράς, είπε χαρακτηριστικά «Από ήρωες της queer κοινότητας: ακτιβιστές, ηγέτες και καθημερινούς ανθρώπους οι οποίοι ζητούν μια καλύτερη ζωή. Εκπροσωπεί τους καταπιεσμένους και τους ξεχασμένους. Ελπίζω η ιστορία του να μιλήσει στους αναγνώστες και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά ηρώων».

Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε πως η Marvel τα τελευταία χρόνια, συγκεκριμένα από το 2012 κάνει ανοικτά βήματα προς την συμφιλίωση με τη σεξουαλικότητα, όπως με το τεύχος του «Astonishing X-Men» στο οποίο ο Northstar είναι ανοικτά ομοφυλόφιλος και παντρεύεται τον σύντροφό του Kyle Jinadu.

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση