ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με αυτό το update το TikTok προσπαθεί να γίνει... YouTube!

Τι νέο θα δούμε στο TikTok;

must.com.cy

Το TikTok ξεκίνησε και διαδόθηκε σαν μια πλατφόρμα - κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στον χρήστη να ανεβάζει διάφορα fun βίντεο μικρής διάρκειας. Πλέον μπορείς να φτιάξεις το δικό σου βίντεο που θα διαρκεί μέχρι τρία λεπτού αλλά βλέποντας τον ανταγωνισμό να... μεγαλώνει, αποφάσισε να το πάρει ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα που το Instagram, το Facebook και το YouTube δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει μικρής διάρκειας βίντεο, το TikTok ξαναχτυπά, και με το νέο update θα μας επιτρέπει βίντεο μέχρι 10 λεπτά σε διάρκεια!

''Πάντα σκεφτόμαστε νέους τρόπους να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Πέρσι λανσάραμε τα μεγαλύτερα βίντεο, δίνοντας στην κοινότητά μας τη δυνατότητα περισσότερο χρόνο να δημιουργήσουν και να ψυχαγωγηθούν. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε το λανσάρισμα της επιλογής να ανέβουν βίντεο μέχρι 10 λεπτών, που ελπίζουμε να δώσει ακόμα περισσότερες δημιουργικές ευκαιρίες για τους δημιουργούς μας σε όλο τον κόσμο'' είπε εκπρόσωπος Τύπου του κοινωνικού δικτύου.

Η είδηση έγινε viral από τον social media consultant Matt Navarra, ο οποίος έλαβε ένα μήνυμα - ειδοποίηση στο TikTok και ανέβασε το screenshot στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση