ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια «καλά κρυμμένη» κωμική ταινία που αξίζει να ανακαλύψεις

Το «Τhe Edge of Seventeen» βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix από το 2016 και μάλλον δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Εκτός από τις νέες σειρές και παραγωγές που δημιουργούν τζέρτζελο και γίνονται viral στο πιτς φιτίλι, στην απέραντη αφθονία από επιλογές που προσφέρει το Netflix εντοπίζονται συχνά καλά κρυμμένα διαμαντάκια που είτε δεν εκτιμήθηκαν όσο θα έπρεπε είτε απλώς δεν έτυχε να φτάσουν στα αυτιά σου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα η witty και ευφυής κωμική ταινία «Τhe Edge of Seventeen» που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, Hailee Steinfeld. Σύμφωνα με την περιγραφή της teenage centered σειράς, η 17χρονη Nadine (Hailee Steinfeld) αισθανόταν μεγάλη αμηχανία όταν ο πολύ δημοφιλής στο σχολείο τους αδερφός της άρχισε να βγαίνει με την κολλητή της φίλη.

Η απροσδόκητη φιλία της με ένα συμπονετικό αγόρι και με έναν καθηγητή της (Woody Harrelson) που την καθοδηγεί σε προβλήματα φιλίας, έρωτα και οικογένειας, την κάνουν να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Σε σκηνοθεσία Kelly Fremon Craig, η ταινία είναι μια γλυκόπικρη κωμωδία που αποτελεί κάτι σαν ύμνο στο τελευταίο στάδιο της εφηβείας και στην τόσο κρίσιμη ηλικία των 17 όπου οι άνθρωποι αρχίζουν να εισέρχονται επισήμως στη διαδικασία της ενηλικίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση