ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Κύπρου συνέβαλε στο έργο του DeeJay Radio!

Οι παραγωγοί της εκπομπής Breakfast του Deejay Radio βρέθηκαν εκεί για να παραλάβουν τις συσκευές και να ευχαριστήσουν τον Ερυθρό Σταυρό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήμερα, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός Κύπρου του κλάδου Λευκωσίας επισκέφθηκε τον χώρο του DEEJAY RADIO με 8 γεμάτες σακούλες. Οι παραγωγοί της εκπομπής Breakfast του Deejay Radio βρέθηκαν εκεί για να παραλάβουν τις συσκευές και να ευχαριστήσουν τον Ερυθρό Σταυρό!

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πραγματικά πολύ συγκινητική, αφού με τον τρόπο αυτό θα προσφέρουν μεγάλα και αληθινά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οι συσκευές αυτές θα ανακυκλωθούν και με τη βοήθεια της Cyta θα αγοράσουμε tablets που θα δοθούν σε παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει, μέσω της μουσικής, στην ενεργοποίηση των ακροατών του σταθμού και στη δημιουργία ενός δικτύου ίσων ευκαιριών για τα παιδιά. Να σημειωθεί πως στο μεγάλο κάλεσμα του Deejay Radio για αποστολή ταμπλετών ανταποκρίθηκαν ακροατές από όλες τις πόλεις, δείχνοντας πως ως Κύπριοι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στο μέτρο του δυνατού.

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ