ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Mr. Big στο reboot του Sex And The City;

Θα ακολουθήσει την Kim Cattrall;

Newsroom K

H αναβίωση της σειράς ''Sex and the City'' με νέο καστ επιστρέφει σε μορφή τηλεοπτικής σειράς στο HBO Max με τίτλο ''And Just Like That''. Τα 10 επεισόδια θα εστιάζουν στις περιπέτειες των τριών γυναικών ( Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon) για το πώς διαχειρίζονται τη φιλία και τις σχέσεις στα 50 τους.

Η Kim Cattrall όπως έγινε γνωστό δεν θα είναι στη σειρά, με τους φαν τώρα να αναρωτιώνται αν ο Mr. Big, ο μεγάλος έρωτας της Carrie, θα είναι στο καστ του ''And Just Like That'' αφού θεωρίες λένε για τον θάνατό του.

Η θεωρία αυτή ξεκίνησε το 2018 όταν ο δημοσιογράφος James Andrew Miller υποστήριξε σε ένα poadcast ότι το σενάριο της τρίτης ταινίας του Sex And The City -η οποία ναυάγησε γιατί η Cattrall αρνήθηκε- περιλάμβανε τον θάνατό του Mr. Big.

Η Sarah Jessica Parker στο τρέιλερ που ανέβασε στο Ιnstagram της δέχτηκε την ερώτηση αν θα τον δούμε στη σειρά. Η απάντηση της ήταν “Περίμενε και θα δεις”, που μας κάνει να ανυπομονούμε για το τι θα δούμε αφού δεν το διέψευσε όπως έκανε με την είδηση για την Cattrall.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση