ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Tom Cruise είναι ο νέος... Iron Man;

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Doctor Strange 2» και το Twitter... πήρε φωτιά

must.com.cy

Το τρέιλερ της ταινίας ''Doctor Strange in the Multiverse of Madness'' έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ήταν από πριν μια από τις πιο αναμενόμενες του 2022 αλλά με τα πρώτα πλάνα ο ενθουσιασμός μας διπλασιάστηκε.

Από την ώρα που έγινε η πρεμιέρα, φυσικά, το τρέιλερ πέρασε στα χέρια... του κόσμου που αναλύει κάθε δευτερόλεπτο και αναπαράγει θεωρίες για το τι τελικά θα δούμε στη μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο Μάιο.

Αν ακολουθείς τις ταινίες της Marvel, η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Doctor Strange ακολουθεί το κόνσεπτ του Πολυσύμπαντος που ξεκίνησε από το ''Spider-Man: No Way Home''. O Strange έρχεται αντιμέτωπος με παράλληλα σύμπαντα και διάφορες εκδοχές του εαυτού του αλλά και άλλων αγαπημένων υπερηρώων της Marvel.

Σε ένα γρήγορο πλάνο του τρέιλερ, λοιπόν, βλέπουμε μια φιγούρα που παραπέμπει στον Superior Iron Man. Για τα πρακτικά να πούμε πως Tom Cruise ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του Iron Man που ξέρουμε, πριν ο ρόλος περάσει στον Robert Downey Jr., έτσι το Twitter είναι πλέον σίγουρο πως ήρθε η ώρα του Cruise να κάνει την εμφάνισή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και ποιος καλύτερος τρόπος από μια εκδοχή του Iron Man από ένα παράλληλο σύμπαν (δηλαδή όπως έγινε στο ''Spider-Man: No Way Home'' με τον Andrew Garfield και τον Tobey Maguire που είχαν υποδυθεί τον Spider-Man σε παλαιότερες ταινίες).

Δείτε μερικά από τα tweets που έγιναν viral.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση