ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρ. Κύπρου Man of the Year Awards: Ποιοι είναι οι Άνδρες της Χρονιάς

Βραβέυτηκάν οι άντρες που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προκλήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για ακόμη μια χρονιά, το περιοδικό ΜΑΝ με συνοδοιπόρο την Τράπεζα Κύπρου, βράβευσαν τους άντρες που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους διαδρομή, σε μια διοργάνωση άξια των Αρίστων.

Τα Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Royal Hall στη Λευκωσία, παρουσία όχι μόνο των υποψηφίων και των νικητών αλλά και σημαντικών προσώπων από τον χώρο των επιστημών, της τέχνης, της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απευθυνόμενος στους νικητές είπε: «Σας συγχαίρω και εύχομαι πάντα επιτυχίες. Ένα κλίμα περηφάνιας, πείσματος, εμμονής επιμονής. Μας έκαναν περήφανους με τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους. Μπορούμε να νιώθουμε ότι αυτή η πατρίδα έχει μέλλον γιατί το βραβείο που πρόκειται να απονείμω μιλούμε για τέσσερις νέους, Κύπριους που πραγματικά έβαλαν την χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη. Πρόκειται για τέσσερις φίλους που ενόσο ήταν ακόμη φοιτητές, σκέφτηκαν μια καινοτόμο ιδέα, την οποία μετέτρεψαν σε στόχο και αφού το κυνήγησαν ακούραστα, πέτυχαν μέσα σε τρία χρόνια, να βάλουν το όνομα τους δίπλα σε μεγάλα παγκόσμια ονόματα. Μιλάμε γι ατην πρώτη διεθνή αναγνώριση κυπριακού start up και αυτό το επίτευγμα ας αποτελέσει φάρο έμπνευσης».

Οι νικητές

ΜAN of the Year αναδείχθηκαν οι τέσσερις ιδυτές της AVOCARROT, Κωνσταντίνος Χρίστου, Γιώργος Ηρακλέους, Γιώργος Μακκούλη και Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες νικητές αναδείχθηκαν οι: κ. Τάκης Χατζηδημητρίου στην κατηγορία Πολιτισμός, δρ. Μάριος Κυριαζής στην κατηγορία Επιστήμονας, και ο κ. Γιώργος Θεοδώτου στην κατηγορία Επιχειρηματίας.

Τιμητικό βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απονεμήθηκε στον Κώστα Συμεωνίδη, ενώ ο κ. Γιώργος Τίρρης παρέλαβε το βραβείο του Άνδρα που μας Ενέπνευσε.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς πήρε το Βραβείο Έλληνας της Χρονιάς, ενώ κατά τη διάρκεια της βράβευσής παραχώρησε συνέντευξη σε live link από τις Βρυξέλλες στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της βραδιάς Τάσο Τρύφωνος.

Το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς πήγε στον Πιέρο Σωτηρίου, ενώ Καλλιτέχνης της Χρονιάς αναδείχθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μουσικά την όμορφη βραδιά έντυσαν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιώργος Χατζηνάσιος, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το «παρών».

Μέγας χορηγός ήταν η Τράπεζα Κύπρου, Διαχρονικός χορηγός το JOHNNIE WALKER ενώ υποστηρικτές ήταν οι CABLENET, BMW, MONTBLANC, ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟ, ενώ την διαδικασία των αποτελεσμάτων επέβλεψε η DELOITTE.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ