ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακυκλοφόρητο κομμάτι των Queen με τον Φρέντι Μέρκιουρι βγαίνει από το ντουλάπι

Ακούστε το «Face It Alone», το πρώτο από τα 6 ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα ακούσουμε σε επερχόμενο box set

Kathimerini.gr

Μπορεί οι Queen να συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την πορεία τους, η αλήθεια, όμως, είναι, πως άφησαν πραγματικά την παρακαταθήκη τους τα χρόνια που είχαν για frontman τον χαρισματικό Φρέντι Μέρκιουρι.

Όπως φαίνεται, υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό από αυτή την περίοδο, που τώρα βλέπει το φως το δημοσιότητας. Για την ακρίβεια, το κομμάτι «Face It Alone» μετρά ένα 24ωρο στον «ωκεανό» του ίντερνετ και πρόκειται για μία μπαλάντα, με τα φωνητικά του Μέρκιουρι.

«Είναι υπέροχο, αληθινή ανακάλυψη. Είναι ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι», δήλωσε ο ντράμερ της μπάντας, Ρότζερ Τέιλορ, για τη μπαλάντα που ηχογραφήθηκε την περίοδο της δημιουργίας του δίσκου «The Miracle» που ακούσαμε το 1989, και τα sessions του έγιναν σε Λονδίνο και Ελβετία. Ήταν, συγχρόνως, η περίοδος που ο τραγουδιστής της μπάντας είχε διαγνωστεί με HIV αλλά δεν το είχε δημοσιοποιήσει ακόμη.

Το «Face It Alone» είναι το ένα από τα έξι ακυκλοφόρητα κομμάτια των Queen που θα συμπεριληφθούν σε επερχόμενο box set του «The Miracle», στα 4 εκ των οποίων ακούγεται η φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι.

Το box set θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Νοεμβρίου.

Ως τότε, ακούτε το «Face It Alone» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το BBC.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση