ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από το 1984

Μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη

must.com.cy

Η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από το 1984, όπου εμφανίζονται η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Μίνα Αδαμάκη. Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Woody Allen, "Μέσα οι Αμερικάνοι", κατά την διάρκεια των εγκαινίων του θεάτρου Λαμπέτη στις 15 Οκτωβρίου του 1984.

Στις 15 Οκτωβρίου του 1984, πραγματοποιήθηκε η επίσημη εγκαίνια του ιστορικού θεάτρου "Λαμπέτη" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Την εκδήλωση ανέλαβε το θίασος "Ελεύθερη Σκηνή". Στον εν λόγω θίασο συμμετείχαν πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Σταμάτη Φασουλή, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Μίμης Χρυσομάλλης, Παύλος Χαϊκάλης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Μιχάλης Μητρούσης.

Την ημέρα της πρεμιέρας, ο φωτογράφος Κλεισθένης απαθανάτισε μια σπάνια φωτογραφία με την παρουσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία είχε παραστεί για να τιμήσει τους καλλιτέχνες, παρέα με τις πρωταγωνίστριες της παράστασης, τις Μίνα Αδαμάκη (στο κέντρο) και την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

Photo By @studio_kleisthenis On Instagram

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση