ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλλάζουν τα πλάνα για την ενδυμασία του πρίγκιπα Harry στην κηδεία

Μια προσπάθεια που γίνεται για να δοθεί ένας «κλάδος ελαίας» προς τον Harry μετά και την συνέντευξή του στην Oprah

must.com.cy

Καταιγιστικές είναι απ’ ότι φαίνεται οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της ενδυμασίας του πρίγκιπα Harry για την κηδεία του παππού του Πρίγκιπα Φίλιππου, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Απριλίου (2021).

Με βάση την Daily Mail, η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να «άλλαξε γνώμη» για το τι θα φορέσουν τα «αρσενικά» μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποφασίζοντας ότι «Τα ενήλικα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα φορούν σκούρα ρούχα αλλά όχι στρατιωτικές στολές στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το Σάββατο».

Όλο αυτό προέκυψε από την ανησυχία ότι ο πρίγκιπας Harry θα ήταν ο μόνος με πολιτικό κουστούμι καθώς ο ίδιος μετά και την εγκατάλειψη των βασιλικών του τίτλων, άφησε πίσω και τους στρατιωτικούς, έτσι δεν θα ήταν εφικτό να φορέσει την στολή του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επιθυμούσε να βάλει τη στολή που φορούσε και στον γάμο του. Όμως με βάση το πρωτόκολλο, μετά και την αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια, του επιτρέπεται να φορέσει μόνο πολιτικό κουστούμι, αλλά μπορεί να προσθέσει όσα παράσημα του έχουν απονεμηθεί είτε όσο υπηρετούσε είτε από τη Βασίλισσα. Μεγάλη αντίθεση με την ενδυμασία των υπολοίπων, τόσο του Κάρολου, όσο και του William που θα εμφανιστούν με πλήρη στολή.

Ακόμη ένας παράγοντας που σύντεινε στην απόφαση της Βασίλισσας, είναι το ζήτημα που προέκυψε με τον πρίγκιπα Andrew, καθώς μετά και την αποχώρηση από τα δημόσια καθήκοντά του (εγκατέλειψε και ο ίδιος τον στρατιωτικό του τίτλο), μετά και το σκάνδαλο του Epstein. Ο ίδιος ζήτησε να φορέσει και αυτός την στρατιωτική στολή του, όμως το θέμα έμοιαζε εφικτό καθώς δεν του είχαν αφαιρεθεί οι τίτλοι του.

Για αυτόν τον λόγο, και για να αποφευχθεί «Ο κίνδυνος μεγάλης ντροπής» (βασιλική πηγή), όλοι θα φορέσουν τα ίδια, πρωινά πανωφόρια και μαύρες γραβάτες οι άνδρες, απλά μαύρα σύνολα οι γυναίκες.

Μια προσπάθεια που πιστεύεται ότι γίνεται για να δοθεί ένας «κλάδος ελαίας» προς τον Harry μετά και τα όσα είχαν διαδραματιστεί κατά την συνέντευξή του στην Oprah.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση