ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Amber Heard: Άσκησε έφεση κατά της απόφασης που δικαίωσε τον Depp

Η άσκηση της έφεσης έρχεται λίγες μέρες μετά την απόρριψη του αιτήματος της ηθοποιού για νέα δίκη στην υπόθεση δυσφήμισης

must.com.cy

Μετά από μία πολύκροτη δίκη που μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, η ηθοποιός Amber Heard άσκησε έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βιρτζίνιας που αποφάνθηκε ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, τον Johnny Depp, σε ένα άρθρο γνώμης όπου έγραφε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής βίας.

Οι δικηγόροι της ηθοποιού, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατέθεσαν την έφεση στο Εφετείο της Βιρτζίνιας, ζητώντας να ανατραπεί η απόφαση της 1ης Ιουνίου. Σε εκείνη τη δίκη, που κράτησε έξι εβδομάδες, οι επτά ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Heard δυσφήμισε τον Depp και του επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκριναν επίσης ότι και η Χερντ δυσφημίστηκε και της επιδίκασαν αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη ετυμηγορία σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Reuters.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση