ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:28
 

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία του Megxit

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα έχουν πλέον γραφείο στο παλάτι του Buckingham από τον Απρίλη

Newsroom K

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα έχουν πλέον γραφείο στο παλάτι του Buckingham από τον Απρίλη σύμφωνα με την Daily Mail.
O Harry θα διατηρήσει τις τάξεις του Major, Lieutenant Commander, και Squadron Leader αλλά οι τιμητικές του θέσεις στο στρατό δεν θα χρησιμοποιηθούν για την δοκιμαστική περίοδο των 12 μηνών.

Το ζευγάρι αναμένεται να ολοκληρώσει τις τελευταίες του υποχρεώσεις στις 9 Μαρτίου πριν την οριστική τους αποχώρηση στις 31 Μαρτίου.
Οι Sussexes αναμένεται να επισκεφτούν την Βρετανία αρκετές φορές τους επόμενους μήνες. O Harry στις 28 Φεβρουαρίου θα παρευρεθεί στο Invictus Games event με τον pop star, Jon Bon Jovi.

Το ζευγάρι στις 5 Μαρτίου θα δώσει το «παρών» του στα Endeavour Fund awards ενώ στις 6 Μαρίου ο Harry θα βρεθεί στο Silverstone με τον Lewis Hamilton.

Στις 7 Μαρτίου θα παρευρεθούν στο Mountbatten Festival of Music και η Meghan θα τιμήσει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

H νέα τους ζωή θα ξεκινήσει επίσημα στις 31 Μαρτίου και η οποιαδήποτε βασιλική τους ενέργεια θα τερματιστεί την 1 Απριλίου.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X